';

De Gouden Muts

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

STEAK "TARTARE"
Steak “Tartare” / supplement Kaviaar 30gr Belgian Osietra Caviar
KING KRAB
King Krab salade met brioche, mousseline en roze peper vinaigrette
TERRINE GANZENLEVER
Terrine van Ganzenlever met Chutney en Krententoast
GANZENLEVER
Gebakken ganzenlever met appelen en calvados
LANGOUSTINES
Langoustines en ravioli van varkenswang, mango en jus met dragon
R B C
Gepocheerd eitje met Royal Belgian Caviar en beurre blanc
LANGOUSTINES
Carpaccio van Langoustines met citrus en groene kruiden , zure room en RBC
Image module
Image module

HOOFDGERECHTEN

KALFSWEZERIKEN
Gebakken kalfszwezeriken met morieljes en AA asperges
FILET PUR
Filet Pur met zwarte peper saus sla en frietjes
TARBOT
Tarbot met oester, beurre blanc
WAGYU
Wagyu A5 Kagoshima met sla en frietjes
ENTRECOTE
Entrecôte Australisch graan gevoederd, sla en frietjes
WILDE ZEEBAARS
Wilde zeebaars met asperges en beurre blanc

DESSERT

SABAYON
DAME BLANCHE
KAAS
Bordje uitgelezen kazen

Gelieve vanaf 6 personen voor 1 van onze menu’s te kiezen.

Image module