';

De Gouden Muts

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

STEAK "TARTARE"
Steak “Tartare” / supplement Kaviaar 30gr Belgian Osietra Caviar
KING KRAB
King Krab salade met brioche, mousseline en roze peper vinaigrette
TERRINE GANZENLEVER
Terrine van Ganzenlever met Chutney en Krententoast
GANZENLEVER
Gebakken ganzenlever met appelen en calvados
LANGOUSTINES
Langoustines en ravioli van varkenswang, mango en jus met dragon
R B C
Gepocheerd eitje met Royal Belgian Caviar en beurre blanc
Image module
Image module

HOOFDGERECHTEN

KALFSWEZERIKEN
Kalfszwezeriken met bearnaise van kreeft
FILET PUR
Filet Pur Rossini
TARBOT
Tarbot met oester, beurre blanc
WAGYU
Wagyu A5 Kagoshima met sla en frietjes
ENTRECOTE
Entrecôte Australisch graan gevoederd, sla en frietjes
WILDE ZEEBAARS
Wilde zeebaars met coquilles en beurre blanc
ZEETONG
Zeetong "Ostendaise"
HAZENRUG
Polder hazenrug "Harlekijn" per 2 personen
FAZANT
Fazant Fine Champagne met witloof

DESSERT

SABAYON
DAME BLANCHE
KAAS
Bordje uitgelezen kazen

Gelieve vanaf 6 personen voor 1 van onze menu’s te kiezen.

Image module